Svenska Spel min vän!

En vis man sa en gång "du ska bara spela dom tiderna på dygnet då du är som mest fokuserad och intresserad"

Jag har ju spelat texas hold 'em i ett år nu kanske, men aldrig seriöst. Det har mest blivit så att jag har spelat med mina vänner när tillfälle ges. Ända tills jag hittade Svenska Spel, då började jag spendera hundra lapp efter hundra lapp på att spela där. Gick inte särskilt bra i början, men för varje insättning som går märker jag att jag blir bättre och bättre.

Nu har jag kommit till den punkten att jag faktiskt ligger plus på kontot. Härligt är det!

Jag älskar känslan av att bli bättre och vara medveten om det.

Så nu finns det knappt tid till vanliga spel längre, det enda som ges tid till är att skörda, så och hjälpa vänner i Farm Ville, är inte livet underbart?

Mina bra tider att spela kort på är när jag sitter hos Sandra med min dator och jag passar hennes hund. Fina Fisken!

Så talade Zarathustra.

Gokväll!

Idag läste jag klart Så talade Zarathustra, som Nietzshe skrivit (äntligen!). Tung läsning som jag hoppas givit mig något, kanske lite insikt om hur vi fungerar osv osv. Jag har antagligen inte förstått en tredjedel av allt han skrev, säkert. Det kommer bli en bok jag kommer läsa om och om igen för att varje gång kunna förstå lite mer och nästa gång lite mer.

Nu har jag Marx att beta av, om jag hittar boken. Sen är det dags för Stephen King - Hearts in Atlantis.

Och spel! underbara spel! Jag och Peter har spenderat ett antal timmar med att spela Assassin's Creed II, helt underbart! Första spelet var nästan himmelriket för mig (Gud är död!) tvåan är mer än så. Jag måste köpa det själv när jag får pengar. Sen önskar jag mig Fallout 3 med alla nya delar, tack. Någon kan vara snäll och köpa det till mig.

Nu är det snart dags att besöka soffan, rita lite och titta på två och en halv män. Livet är fint ibland!

Nu (igen?!) är det dags att gå ut med Sandras söta hund Sigge.

Ha en god kväll!

Aladdin!

Jag har tagit mig i kragen och hoppat hjärncellerna ur Jafars fjällbeklädda huvud. (han förvandlade sig till orm i slutet av spelet, såklart!) Första Super Nintendo-spelet jag har orkat ta mig igenom helt och hållet på länge, lustigt nog har jag kommit halvvägs in genom spelet flera år men aldrig klarat det.

Det har blivit mycket Final Fantasy VII, har kommit en bit in på CD2. Borde vara längre fram men tar man sig tiden att levla upp gubbarna så onödigt mycket som jag har gjort så tar det tid!

Sepiroth börjar antasta Cloud och gänget oftare och oftare nu, jag kan nästan ta på slutet av storylinen, men ändå inte! Spännande som tusan är det i vilket fall!

Sen har vi ju böckerna också, nästan så jag skäms att skriva om dom. Hoppar gärna över hela ämnet och nämner det aldrig mer igen. Boken jag lånade som Nietszsche skrivit har jag oförskämt nog bara kommit halvvägs i och Karl Marx boken med texter i urval som han skrivit har börjat bli intressant men jag har inte kommit någonstans för det.

Men det blåser inspirationens vindar känner jag! Skulle kunna läsa hela dagen, men så blir det inte! I dag fyller Sandra år och då ska vi fira henne. Tårta, lussekatter och familj! Grattis Grattis Sandra!

RSS 2.0