Retro & Kalas.

Sandra har fart till Grekland en vecka med sin syster, och eftersom jag är ledig hela veckan så kan man säga som så att jag har en del tid på  mina händer att göra slut på.

I dag sitter jag vid köksbordet hos far, efter en lång kväll hos Peter igår där vi spelade en turnering på svenskaspel och kom sjua!

Nu har jag fått i mig lite frukost och sitter med en kopp kaffe, Loading och Lost Vikings som jag äntligen tagit tag i igen då jag insett att inga banor är omöjliga! Dom blir det tack vare dåligt humör och på tok för lite tålamod.
Jag som annars har så bra tålamod!

I veckan ska jag köpa ett nytt spel, ja bara ett. Min ekonomi tillåter inte mer.

Antingen blir det Lost planet för det verkar fruktansvärt mysigt att ha ihjäl stora monster så jag sedan kan leva på deras värme som de alstrar efter jag avlivat dom. Eller så blir det första Uncharted, med tanke på att jag spelat igenom tvåaan, så borde jag spela ettan också. Och sist men inte minst, God of War I och II på samma skiva.

Spännande att se vad jag väljer va?

Som titeln påpekar, i dag bär det av till fars syster på 70-års kalas. Ska bli trevligt att mingla med kära släkten. Händer så sällan! Ni får ha en fin dag.

Fallout & Värme

Orden i titeln går stick i stäv med varandra! Inte kan man vara ute och njuta av värmen, när jag fallit tillbaka i en Fallout period, spelar trean nu igen och lever mig in i livet som rymmare från valvet där jag levt hela mitt tonårsliv. Jag räddar slavar från deras ondskefulla och totalt moral-lösa härskare, jag rensar ödemarken från super mutanter som en gång varit som oss. Det händer till och med att jag separerar ett par huvuden från kroppar. Självklart är det människor som förtjänar att råka ut för ett så miserabelt och olyckligt öde.

Min samlarmani tar uttryck på flera olika vis, jag samlar små bobbleheads som bara finns i ett fåtal runt omkring i världen, som ger en ett par extra poäng i olika färdigheter. Jag får även lov att utföra uppdrag och storslagna äventyr för att knipa ett par trofer.

Hur roligt är ett spel när man bara tagit 8% av alla trofer till ett spel egentligen? Det gnager inombords när jag vet att det saknas ett par av dom. Jag känner mig tillfreds, enbart när jag har 100%.

Nu ska jag strax äta någon form av föda, så jag kan ta mig ut och springa runt ramberget innan det blir alldeles för sent. Har ju disk att diska och tvätt att vika när jag kommer in sen. Vardagen är livet!


Moderna spel & Kritik.

Nu när jag köpt ett Playstation 3 slim så har jag börjat få känslorna för att spela tillbaka och även om jag inte hunnit spela så mycket sen jag köpt det, så har jag spelat mer än jag spelat på flera månader!

När mina småsyskon sov här förra helgen så spelade jag och Simon, det regnar köttbullar. Jag behöll det här och idag tog jag min första platinum trofe! Härlig känsla faktiskt, för jag har ofta tittat på alla trofér och tänkt att jag aldrig kommer orka ordna en platinum.

Sen var det spelet kanske inte det svåraste jag spelat!

Nu spelar jag Uncharted 2 och tycker det är relativt mysigt äventyr men spelet i sig är inte bra. Jag saknar spel som är mer spel än film. Att spela uncharted 2 är otäckt likt upplevelsen du har när du ser en bra äventyrsfilm på bio.

Varför är inte spelindustrin lagom konservativ så det var lite mer som förr?

I stormblåst & ensamhet!

I dag jobbar Sandra så jag har spenderat eftermiddagen med texas hold 'em spel, vilket faktiskt har gett vinst idag. Det är alltid lika trevligt när det går bra att spela! En mixad känsla av framgång och lärdom.

För en relativt lagom dåtid tillbaka bestämde jag mig för att ta tag i att städa kylskåpet och inte fortsätta spela kort, jag har ju faktiskt lovat Sandra i flera flera dagar att jag ska göra det (någon gång). Jag vet inte vad som tog kontroll över mig men jag städade kylskåpet till min fulla kapacitet och efter det damsög och våttorkade jag även golven.

Jag är inte den som tar tag i saker som att städa, men i dag kändes det bra. Nu ska jag alldelex strax ta tag i disken och sedan blir det nog att spela lite Uncharted 2, som jag är föga imponerad av.

Årets bästa spel (2009) är nog att ta i!

RSS 2.0